Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Λεπτομερές σεμινάριο στη χρήση των οξυγονοκολλητών σημείων
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-752-3528326
Επαφή τώρα

Λεπτομερές σεμινάριο στη χρήση των οξυγονοκολλητών σημείων

2021-10-22

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Λεπτομερές σεμινάριο στη χρήση των οξυγονοκολλητών σημείων

Λεπτομερές σεμινάριο στη χρήση των οξυγονοκολλητών σημείων

Χρησιμοποιούμε συνήθως τη μηχανή συγκόλλησης σημείων μπορούμε να διαιρεθούμε σε βιομηχανική μηχανή συγκόλλησης σημείων εναλλασσόμενου ρεύματος συχνότητας, μέση μηχανή συγκόλλησης ΣΥΝΕΧΏΝ σημείων αναστροφέων συχνότητας, χωρητική μηχανή συγκόλλησης σημείων ενεργειακής αποθήκευσης τρία κατηγορίες, οι βασικές αρχές της συγκόλλησης είναι οι ίδιες, όλες ανήκουν στη βασική εφαρμογή της τεχνολογίας συγκόλλησης αντίστασης, τόσο σήμερα δεν έχουμε επαναλάβει τις διαφορές μεταξύ τους, για να μοιραστούμε κυρίως τη χρήση του σεμιναρίου μηχανών συγκόλλησης σημείων.

 

Η αρχή εργασίας της μηχανής συγκόλλησης σημείων:

Η συγκόλληση μηχανών συγκόλλησης σημείων έχει κυρίως την ενιαία και διπλή δευτερεύουσα διπλή συγκόλληση σημείων και το two-sided διπλός-σημείο που ενώνουν στενά δύο τρόπους. Αυτή τη στιγμή, η διπλή συγκόλληση σημείου δύο πλευρών είναι η κυρίαρχη μέθοδος στη συγκεκριμένη εφαρμογή, με περισσότερο από 95% του μεριδίου αγοράς πωλήσεων. Ο οξυγονοκολλητής σημείων στην εργασία, ενώνοντας στενά κομμάτι προς κατεργασία που στριμώχνεται στη μέση 2 ηλεκτροδίων, 2 ηλεκτρόδια στηρίζεται στον κύλινδρο για να χρεώσει το κομμάτι προς κατεργασία, έτσι ώστε διπλά κομμάτια προς κατεργασία μετάλλων στην πίεση 2 ηλεκτροδίων να παραχθεί μια ορισμένη αντίσταση επαφών. Όταν το ρεύμα συγκόλλησης του οξυγονοκολλητή σημείων ρέει από ένα ηλεκτρόδιο σε άλλο, η θερμότητα αντιστατών παράγεται στην επαφή σημείου των 2 κομματιών προς κατεργασία, με συνέπεια τη συγκόλληση σημείων στην ένωση ύλης συγκολλήσεως. Επειδή το ρεύμα συγκόλλησης του οξυγονοκολλητή σημείων είναι ένα κύκλωμα που παράγεται από τη ροή δύο κομματιών προς κατεργασία από ένα άλλο ηλεκτρόδιο στο ηλεκτρόδιο σε μια στιγμή, η εσωτερική δομή του κομματιού προς κατεργασία συγκόλλησης δεν καταστρέφεται, εξασφαλίζοντας τη συνέπεια των αρχικών υλικών χαρακτηριστικών.

 

Λεπτομερές σεμινάριο στη χρήση των οξυγονοκολλητών σημείων:

1. Προτού να εφαρμοστεί ο οξυγονοκολλητής σημείων, το μέρος ηλεκτροδίων πρέπει να ρυθμιστεί έτσι ώστε τα αριστερά και δεξιά κεφάλια ηλεκτροδίων είναι σε έναν άξονα, ώστε να εξασφαλιστεί η παραγωγή των τρεχόντων κυκλωμάτων και της επιτυχούς συγκόλλησης σημείων στην επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία.

2. Ανοίξτε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος διακοπτών οξυγονοκολλητών σημείων, εξαερισμός, πίεση δοκιμής, μικρές άκρες συντακτών που δεν πρέπει να ξεχάσετε την πίεση δοκιμής, που όχι μόνο θα διακινδυνεψει την ποιότητα συγκόλλησης του προϊόντος, αλλά και θα διακινδυνεψει τη ζωή ασφάλειας και υπηρεσιών εφαρμογής του οξυγονοκολλητή σημείων.

3. Θέστε τις παραμέτρους συγκόλλησης προϊόντων. Οι κύριες παράμετροι συγκόλλησης του οξυγονοκολλητή σημείων περιλαμβάνουν το ρεύμα συγκόλλησης, το χρόνο συγκόλλησης και την πίεση συγκόλλησης, και οι άκρες προτρέπουν η καθεμία για να θέσουν αυτές τις τρεις παραμέτρους ένωσης σύμφωνα με τους συγκεκριμένους όρους του κομματιού προς κατεργασία συγκόλλησης. Γενικά, η πίεση χρησιμοποιείται σε 0.2-0.4Mpa, σύμφωνα με το οποίο η κατεύθυνση πρέπει να μετατραπεί, και το ρεύμα συγκόλλησης προσαρμόζεται από μικρό σε μεγάλο κατά το ρύθμιση για να αποτρέψει το ρεύμα συγκόλλησης από την ανατροπή ή την καταστροφή του ηλεκτροδίου. Ρύθμιση τριών η ενώνοντας στενά παραμέτρων συμπληρώνει η μια την άλλη, συμπληρώνει η μια την άλλη, αναπόφευκτη, οι άκρες προτρέπουν της καθεμίας όλες μια συγκόλληση προϊόντων πρέπει να έχουν παραμέτρους μηδενικά μιας τις εξαιρετικά κατάλληλες συγκόλλησης σημείο ορίου.

4. Όταν οι παράμετροι ρυθμίζονται, είναι δυνατό να εισαχθεί η διαδικασία συγκόλλησης προϊόντων. Τοποθετήστε τη συγκόλληση στη μέση των δύο ηλεκτροδίων, βήμα στο footplate, και αγγίξτε και χρεώστε στο ανώτερο ηλεκτρόδιο με το μέρος συγκόλλησης, και κατά να πιέσει το να περπατήσει πιάτο πάλι, τον οξυγονοκολλητή σημείων εφαρμόζει τη θέση συγκόλλησης. Η διαδικασία συγκόλλησης περιλαμβάνει το προ-pressurization, χρέωση, συγκόλληση θέρμανσης, συγκόλληση, αποσβήνοντας συγκόλληση, συντήρηση και ούτω καθεξής, και οι παράμετροι αυτής της σύνδεσης μπορούν να ρυθμιστούν σύμφωνα με τα πρότυπα συγκόλλησης. Γενικά, η συγκόλληση του γενικού προϊόντος δεν χρειάζεται τη συγκόλληση δαπανών τρία και απαλλαγής, έτσι η θέρμανση και η απόσβεση δύο σταδίων μπορούν γενικά να τεθούν 0 μπορούν να είναι.

5. Σύμφωνα με την επίδραση συγκόλλησης του συγκεκριμένου προϊόντος, οι παράμετροι συγκόλλησης μπορούν να ρυθμιστούν σύμφωνα με το στόχο έως ότου η επίδραση συγκόλλησης είναι ικανοποιητική.

6. Στη διαδικασία συγκόλλησης, δώστε την προσοχή στο κεφάλι ηλεκτροδίων και την επιφάνεια της αφαίρεσης προϊόντων, εάν είναι ηλεκτρόδιο ή προϊόν, εάν το στρώμα επιφάνειας είναι βρώμικο ή ανώμαλο, θα προκαλέσει το χύσιμο συγκόλλησης, και δεν μπορεί έτσι να επιτύχει την υψηλής ποιότητας επίδραση συγκόλλησης. Επομένως, πριν από τη συγκόλληση πρέπει να είναι όλοι οι βρώμικοι λεκέδες, λεκέδες πετρελαίου, οξειδωμένο δέρμα και η σκουριά για να λύσει, hot-rolled χάλυβας, αυτό είναι καλύτερη να ενώσει στενά τον πρώτο μετά από την όξινη πλύση, την αμμόστρωση ή την οξείδωση με τους τροχούς άλεσης. Αν και τα ενωμένα στενά μέρη που δεν έχουν αφαιρεθεί μπορούν να πραγματοποιήσουν τη συγκόλληση, μπορούν σοβαρά να μειώσουν τη ζωή υπηρεσιών των ηλεκτροδίων και να μειώσουν την παραγωγικότητα και την ποιότητα της συγκόλλησης.

7. Το κεφάλι ηλεκτροδίων πρέπει να γυαλιστεί τακτικά και να αποκατασταθεί με το λεπτό γυαλόχαρτο για να εξασφαλίσει ότι η επιφάνεια ηλεκτροδίων ισοπεδώνεται και χωρίς υπόλειμμα σκουριάς, ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα συγκόλλησης του προϊόντος.

8. Κατά εφαρμογή των μηχανών συγκόλλησης σημείων, την υπάλληλοι πρέπει να φορέσουν τη προστατευτική ενδυμασία, προστατευτικά γάντια ένδυσης, και η μηχανή συγκόλλησης σημείων δεν μπορεί να συσσωρεύσει τα εύφλεκτα υλικά εδώ κοντά, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το εργασιακό περιβάλλον είναι ευρύ, καθαρό και καθαρό, να εξασφαλίσει την ασφάλεια των εφαρμογών μηχανών συγκόλλησης σημείων.

9. Επιπλέον, οι άκρες προέτρεψαν επίσης η καθεμία για να απενεργοποιήσουν τη μηχανή συγκόλλησης σημείων, να είναι σίγουρες να κλείσουν τη βαλβίδα, βαλβίδα νερού και η μετάβαση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, το χειμώνα, πρέπει επίσης να αποβάλει το υπόλοιπο νερό της υδάτινης οδού, προκειμένου να αποτραπεί το πάγωμα.

10. Σε ολόκληρη τη διαδικασία όλοι ένας οξυγονοκολλητής σημείων και την εφαρμογή, πρέπει προσεκτικά να καταλάβουμε το εγχειρίδιο μηχανών συγκόλλησης σημείου, να ζητήσει την πρόταση του τεχνικού προσωπικού κατασκευαστών μηχανών συγκόλλησης σημείου, το ακριβές σεμινάριο χρήσης οξυγονοκολλητών σημείων εξοπλισμού για να εφαρμόσουμε τον οξυγονοκολλητή σημείων.

 

Σε αυτό το στάδιο, η αγορά πωλήσεων έβαλε περισσότερες μηχανές συγκόλλησης σημείων έχει τη μηχανή συγκόλλησης σημείων μέσος-συχνότητας, τη μηχανή συγκόλλησης σημείων πιάτων αργιλίου, τη γαλβανισμένη μηχανή συγκόλλησης σημείων πιάτων, την αυτόματη μηχανή συγκόλλησης σημείων καρυδιών, την διπλός-επικεφαλής μηχανή συγκόλλησης σημείων ατσάλινων σκελετών και ποικίλο αυτοματοποιημένο εξοπλισμό συγκόλλησης. Οι βασικές αρχές της συγκόλλησης αυτής της μηχανής συγκόλλησης σημείων είναι το ίδιο πράγμα, όλη η τεχνολογία συγκόλλησης αντίστασης στη βιομηχανική βιομηχανία, και η διάσπαση από τη βιομηχανία είναι κυρίως σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των υλικών προϊόντων για να λάβει τις αποφάσεις. Επιπλέον, υπάρχει μηχανή συγκόλλησης ραφών, μηχανή συγκόλλησης άκρης, μηχανή συγκόλλησης προβολής σημείου που αυτοί, είναι όλη η τεχνολογία μηχανών συγκόλλησης σημείου μια διεύρυνση.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Μηχανή συγκόλλησης απαλλαγής πυκνωτών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2016-2024 spot-weldingmachine.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.